Рецепти
08:14, 28 травня 2021 р.
Надійне джерело
Корисні та поживні салати з авокадо на сніданок: рецепти для буковинців
Рецепти
Салати на сніданок – прекрасний спосіб розпочати свій день з поживних речовин. Такі страви не лише нададуть Вам сил на день, а й можуть підвищити настрій і продуктивність, поліпшити травлення і навіть допомогти схуднути, пише 0372.ua з посиланням на life.liga.net
Тож сьогодні на сніданок в нас будуть салати – корисні, смачні й прості в приготуванні.
Отримуйте головні новини дня - Telegram абоViber.
Салат з авокадо та яєчнею
20210221195419-4092.jpg
Інгредієнти:
- ½ огірка, нарізати на невеликі шматочки;
- 2 великі жмені помідорів чері, розрізати навпіл;
- 1 червоний перець, нарізати кубиками;
- 1 авокадо, нарізати кубиками;
- 1 невелика жменька свіжого базиліку, розірвати на шматочки;
- 1 невелика жменя петрушки, подрібнити;
- ¼ склянки кедрових горіхів (можна замінити на волоські);
- 1 столова ложка оливкової олії*
- ¼ чайної ложки морської солі;
- 2 яйця;
- олія для смаження яєць.
Як приготувати:
З’єднайте всі овочі, горіхи, оливкову олію та сіль разом у великій мисці й добре перемішайте.
Нагрійте сковорідку на середньому вогні, додайте олії та приготуйте яєчню.
Вийміть зі сковороди готові яйця та подавайте до салату.
Салат з авокадо, руколою та копченим лососем
20210221195338-5917.jpg
Інгредієнти:
- 60 г руколи;
- 1 авокадо;
- ½ огірка, нарізати на шматочки;
- 100 г копченого лосося;
- 1 столова ложка насіння кунжуту;
- 1 лайм;
- приблизно ½ склянки оливкової олії;
- сіль на смак;
- крапля кунжутного масла (за бажанням).
Як приготувати:
На невеликій сухій сковороді підсмажте столову ложку насіння кунжуту та відкладіть. Вимийте та обсушить листя руколи й також відкладіть.
Вичавити сік лайма у невелику миску. Додайте туди ж оливкову олію, кунжутну олію (якщо використовується), сіль на смак та ½ столової ложки підсмаженого насіння кунжуту. Збийте до однорідності.
У велику миску додайте листя руколи, огірок та копчений лосось.
Наріжте авокадо й також додайте до салату.
Зверху посипте насінням кунжуту, яке залишилось й подавайте разом з заправкою в окремому посуді, щоб кожен міг додати заправку до салату на свій смак.
Салат з авокадо на тості
20210221195426-7139.jpg
Інгредієнти:
- 4 скибочки цільнозернового тосту;
- 2 столові ложки мигдальних пластівців;
- 1 столова ложка білого винного оцту;
- Сік та цедра ½ апельсина (другу половинку також залишити);
- 1 столова ложка оливкової олії
- сіль на смак;
- 1 великий авокадо;
- 150 г руколи;
- ⅓ склянки кришеного сиру фета;
- 5 редисок, дуже тонко нарізаних скибочками.
Як приготувати:
Підсмажте на сухій розігрітій сковорідці тости та мигдальні пластівці.
Вилийте оцет та апельсиновий сік у невелику баночку додайте туди цедру, олію та ¼ чайної ложки солі. Закрийте кришку та добре струсіть до поєднання інгредієнтів.
Авокадо очистить, покладіть у невелику мисочку й розімніть виделкою до стану каші. Намажте цією пастою кожен шматок тосту.
Киньте руколу, підсмажений мигдаль, фету, редиску та салатну заправку у середню миску. Спробуйте на смак та додайте ще солі, якщо це необхідно.
Викладіть салат поверх кожного тосту.
Розподіліть половину апельсина, що залишилася, та прикрасьте кожен тост шматочком.
Смачного!
Читайте також: У Польщі заявили про брак працівників з України: у які галузі кличуть заробітчан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
17:37
Вчора
15:08
Вчора
14:10
Вчора
12:06
Вчора
ТОП новини
Спецтема
Оголошення
23:35, 18 грудня
11:09, 16 грудня
15:37, 24 грудня
10:07, Сьогодні
8
14:32, 16 грудня
18
live comments feed...
Коментарі