Бананові млинці на молоці: простий рецепт без цукру

Традиційні тонкі млинці на молоці можна зробити більш солодкими та оригінальними, якщо додати в тісто банан. Такий рецепт не тільки урізноманітнить звичну страву, але й допоможе грамотно використати перезрілий фрукт, який ніхто не хоче з'їсти, пише 0372.ua.

Нагадуємо: Як приготувати соковиту сирну запіканку з яблуком і бананом: рецепт буковинкам (ФОТО)

Отримуйте головні новини дня - Telegram або Viber

Для приготування бананових млинців на молоці вам знадобляться такі інгредієнти: яйця – 2 шт., молоко – 0,5 л, банан – 1 шт., борошно – 130 г, сіль – 1 щіпка, рослинна олія – 2 столові ложки.

Млинці можна готувати без цукру, використовуючи банан як підсолоджувач. Якщо ж вам до смаку солодші млинці, додайте в тісто 1 столову ложку цукру.

Додайте в миску молоко, яйця та нарізаний невеликими шматочками стиглий банан. Пюруйте блендером або міксером до однорідності.

Просійте борошно, змішайте його з сіллю і цукром, додайте до молочно-яєчної суміші та ще раз збийте. Бажано, щоб у тісті для млинців не було грудочок – так вони вийдуть ніжними та "повітряними". Додайте в тісто олію і перемішайте. Тепер млинці готові до випікання.

Змастіть сковороду олією, добре розігрійте і влийте ополоником тісто. Щоб воно рівномірно розподілилося і не прилипало, сковороду можна трохи похитувати вліво-вправо. Млинець випікайте до золотистого кольору, переверніть за допомогою лопатки та підрум'яньте з другого боку.

Готові бананові млинці можна їсти з начинкою чи без. Вони чудово поєднуються з бананом, шоколадом, ягодами, арахісовою пастою та джемом.

Читайте також: Як і де в Чернівецькій області отримати “Доступні ліки” — інструкція

Рецепт ситного супу із фрикадельками на обід