У Чернівці спеціально на змагання прибули більше 200 учасників з різних країн світу.
Про це повідомляє "5 канал".
У Чернівці з'їхалися кухарі з України, Румунії, Естонії, Білорусі та Данії. Тут нині відбувається чемпіонат з кулінарного та кондитерського мистецтва FoodLandBukovina-2017.
Загалом на змагання прибули понад 200 учасників, серед яких початківці й визнані кухарі. Оцінювали якість страв міжнародні майстер-шефи.
Чернівчанка Євгенія Безручак уже 10 років займається карвінгом – фігурною нарізкою з овочів та фруктів. Щоб перетворити гарбуз у витвір мистецтва, жінці знадобилося кілька годин. Каже, що гарбузнарізала п'ять годин поспіль.
Крім досвідчених майстрів кулінарії, на чемпіонаті FoodLandBukovina-2017 можна побачити і студентів-кухарів. За 45 хвилин вони мають приготувати страву.